Dag 3 | Woensdag 24 juni

“je bent al bijna op de helft van je helweek” schrijft meneer Larssen heel enthousiast. Voor mijn gevoel moet het ergste nog komen. Tot nu toe valt alles me heel erg mee!

Het begint bijna saai te worden maar ook deze ochtend stond ik weer om 5 uur op en liep ik om half 6 buiten in mijn running-gear. Na dat ik gemediteerd heb uiteraard.

De woensdag staat in teken van timemanagement. Oftewel; plannen! Laat dat nou een van mijn hobbies zijn. Het is tegelijk ook een grote valkuil. Van alles willen plannen wordt je minder impulsief en ik denk ook minder leuk en gezellig voor mensen om je heen. Iets om goed op te letten dus. Ik maakte een hele grote to-do lijst met alles wat in mijn hoofd zat. Dat was dan ook de opdracht. Ik zette echt ALLES in wunderlist, zette erbij hoelang ik er over zou doen en wanneer ik het deze week ging doen. Want die hele lijst MOET leeg!

Ook op het werk maakte ik zo’n lijst met wat ik vandaag en morgen wilde doen. Maar dan realistisch. Wat ik normaal niet doe. En ik heb gewoon alles af gekregen! Prioriteiten stellen is the magic word.

image

Na het avond eten volgt een dilemma; het is erg lekker weer maar ik moet van het boek nog een jaar, maand en week planning maken… Pff. Oke beste idee ever: een planning maken en artikel schrijven kan ook best met je voeten in het zand bij de nieuwe tent DOK.

image

Ook het gezonde eten bevalt me eigenlijk heel goed. Alles is echt lekker en ik krijg er veel energie van.

image

Wel echt afzien hoor, die helweek!