Dag 1 | Maandag 22 juni

De eerste dag staat in het teken van gewoontes. Het opstaan om 5 uur was niet zo’n probleem al denk ik niet dat ik hier een gewoonte van ga maken. Normaal ga ik rond 7 uur uit mijn bed en dat vind ik eigenlijk wel prima.

runkeeper_maandag

Ik begin elke dag met mediteren. Dit heb ik een tijd gedaan maar zou weer een gewoonte moeten worden want het brengt me zo veel rust. Ik gebruik de app ‘headspace’ hiervoor. Daarna 10 minuten interval hardlopen als warming-up en daarna krachttraining met dumbbells.

Om iets over 6 pakte ik mijn cursus html &CSS erbij voor een uurtje coderen.

Een halve dag werken bij info.nl. Ik werkte alle to-do’s af die ik moest doen en kon zelfs nog iets extra’s afstrepen. Gaat lekker zo!

Vaccinatie

De helweek staat ook voor je angsten overwinnen. Daar ben ik al een paar maanden mee bezig maar vandaag was het tijd voor confrontatie. Ik ging naar het ziekenhuis in Baarn en liet 2 vaccinaties zetten. Dat viel me niet mee en ik was teleurgesteld in mezelf. Maar zoals mijn moeder heel mooi zei:

Je wilde de beste versie van jezelf worden. Niet perse de beste mens ter wereld toch?

Eenmaal thuis maakte ik mijn al voorbereidenmaaltijd af. Dit moet ik er echt inhouden. Ik heb in de avond nooit zin om te koken en op deze manier eet ik toch gezond!

dinnermaandag

Nog wat kleine taken afwerken en dan ga ik het laatste uurtje van vandaag een boek lezen. Ik lees echt te weinig, ook daar wil ik een gewoonte van maken. Ik ga voor ‘SILICON VALLEY’ van Eva de Valk.

En natuurlijk om 22.00 naar bed want de wekker gaat weer om 5.00!